[vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_column_text]

Internet Exploder

[/vc_column_text][vc_column_text]
Installering av plugin
For at kameraets web-side skal virke, må man legge inn en plugin som kan vise MPEG4-bildestrømmen. En slik plugin er nødvendig fordi det ikke finnes noen standard måte å vise MPEG4 i en browser.Det er flere Windows 8 og Windows 8.1 kunder som har rapportert om problemer med installasjon av plugin. Løsningen er å bruke Kompabilitetsvisning i Internet Explorer.
tips-ie-1tips-ie-2
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_column_text]

Image World Client

[/vc_column_text][vc_column_text]
Irriterende alarmlyd
For å fjerne alarmlyden gå til Options->System setup, så System Settings og blank ut det som står i File Path under Alarm Trigger Soundtips-iwc-1[space]
[/vc_column_text][vc_column_text]
Hurtig avslutting av programmet
Image World Client starter raskt og krever lite resusser for å kjøre. Men som standard så må man skrive inn passordet for å avslutte programmet. Litt unødvendig hvis man er den eneste brukeren av datamaskinen programmet kjører på. For å avslutte programmet uten å måtte taste inn passordet gå til Options->System setup, så Software Settings.
tips-iwc-2[space]
Flere skjermer
Hvis man har flere skjermer koblet til PCen og ønsker at ha IWC kjørende på flere av skjermene, sjekk valget under MultiScreen Mode:. Standard valg er No AssistScreen. Bytt gjerne til et av de andre valgene og prøv deg frem.
[/vc_column_text][vc_column_text]
Lagring av bilder/film
I tillegg til at man kanskje har satt opp kamera til å skrive direkte til en filmappe, så kan Image World Client også lagre både film og stillbilder til en katalog. For å belge katalogen velg Options->System setup, så Recording Disk. Pass også på å velge hvilken katalog hvor dataene skal lagres.tips-iwc-3
[/vc_column_text][vc_column_text]
Overskriving av data
Dette er veldig viktig valg og det er litt merkelig at det kun kan settes via Image World Client. Valget bestemmer hva som skal skje når man har satt kamera til å skrive enten til NAS-disk eller SD-kort (TF-card). Valget er om gamle data skal overskrives eller om kamera skal slutte å skrive. Velg Cycle cover for å overskrive gamle data. Gå først til Options->Server management for å velge ønsket kamera. Høyreklikk over kamera og velg Server Remote Param, gå deretter til Disk og velg Cycle cover.
tips-iwc-4
tips-iwc-4b
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_column_text]

Synology Surveillance Station

[/vc_column_text][vc_column_text]
Problemer med å installere plugin
Flere nyere browsere er i ferd med å fjerne støtte for NPAPI, som er en måte å lage plugins på. Inntil det kommer en plugin fra Synology som ikke bruker NPAPI så må man fortelle browseren at man ønsker at plugin skal kjøre. Det varierer fra browser til browser hvordan man gjør dette. I Internet Explorer gjør følgende:
Verktøy->Alternativer for Internett->Sikkerhet->Lokalt intranett->Nettsteder->Avansert

og til slutt «Legg til» URLen til din Synology NAS, for eksempel: http://192.168.1.100

synology-plugin

[space] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]