Hjem2018-06-11T14:14:20+02:00

IPL-SERIE

IPL-serien er kvalitetskameraer med fokus på høy bildekvalitet, stor følsomhet og brukervennlighet. De har de mest følsomme bildebrikkene og de siste chipsettene for bildebehandling (HiSilicon Hi3516 og Ambarella S2L). Kameraene er ONVIF kompatible og fungerer godt med Synology NAS. De har brukervennlig AERO-interface og kan lagre stillbilder rett til nettskyen. De har også App for Android og iOS og det er enkelt å ha tilgang til kameraene fra mobiltelefon / nettbrett.

IP-PTZ

PTZ står for Pan Tilt Zoom. Det er kameraer som har motorstyring og man kan styre de opp/ned, høyre/venstre og zoome inn/ut. Vi har valgt å fokusere på kameraene i det øvre skiktet. Kameraene vi tilbyr har hele 22x zoom. Det tilsvarer utrolige 28-616mm i 35mm tilsvarende fotokamera. De har en veldig følsom bildebrikke og kraftig IR-lys. På grunn av sin store størrelse egner PTZ-7 seg best til industriområder og store parkeringsplasser mens PTZ-5 lett kan finne plass på en husvegg uten å være sjenerende.

IP-SERIE

IP-serien er kameraer basert på Texas Instrument 368 brikke. Den har vist seg veldig stabil gjennom mange år. Problemet med kameraene med de nyeste chipsettene er at de stadig flytter grenser, mens TI368 er designet for å være trygt og stabilt for mange år. For kunder som trenger kameraer som ikke er plassert under vanskelig lysforhold (feks butikker, kontorlokaler eller hvor man kan hjelpe til med ekstra IR-lys) så fungerer disse meget godt. Også i 5MP oppløsning. Kameraene kan utstyres med forskjellige type fastlinser og zoom-linser.

Overlegen bildekvalitet

badge-5mp Å skaffe seg forståelse for hva er oppløsning i et overvåkningskamera er overraskende en vanskelig og kompleks oppgave. Vi har gjort denne jobben for deg og vårt fokus er å levere best mulig kamera for pengene. 5MP oppløsning gir deg masse pixler for å kunne lese av bilskilt, kjenne igjen ansikter, legge merke til hvilke varer som er borte fra butikkhyllen etc. Stor bildebrikke, høy oppløsning, fast linse og gode IR egenskaper sørger for høy kvalitet på bildet. Bevegelsesdetektor i hardware sørger dessuten for at bildestrømmen er snill mot CPU i maskinen din. 5MP oppløsning krever mye av PCen for å kunne pakke opp i sanntid og bearbeide. Derfor finnes det kameraer med lavere oppløsning. Og når man først går ned på oppløsningen så nyter man godt av andre fordeler også.

Flere ønsker overvåking

ULLENSAKER:: I Ullensaker kommune er de nå i full gang med å utstyre, ikke bare skoler, men flere kommunale bygg med videokameraer.

Gå til toppen